top of page
Zoeken

Alles op één handige website

Bijgewerkt op: 28 apr. 2019

Om de (nieuwe) deelnemers en bezoekers aan 'Les couleurs de Montmartre' nog beter te informeren, gaat vanaf 28 april 2019 een gloednieuwe website live.

Ook op de website zal de typische 'Parisienne' het boegbeeld blijven van 'Les couleurs de Montmartre'

De voorbije editie (2018) van de kunsthappening 'Les couleurs de Montmartre' ontlokte heel wat interesse. Met ruim 85 deelnemende kunstenaars en zo'n 3000 bezoekers was het een absolute top-editie...!


Om ook de komende editie in goede banen te leiden, is het belangrijk bezoekers en deelnemers goed te informeren. Een overzichtelijke website kan daarbij zeker een handje helpen.

 

Bezoeker of deelnemer?


Heb je interesse om op 15 augustus een bezoekje te brengen, te genieten van kunst en Begijnhof en - wie weet - tussendoor een glaasje te drinken of hapje te eten, neem dan een kijkje onder de rubriek bezoeken.


Voor (amateur)kunstenaars die graag zelf willen tentoonstellen op de openlucht kunsthappening is er een aparte rubriek voorzien onder de rubriek deelnemen. Hier vind je alle belangrijke informatie - ook alle verplichtingen! - om als deelnemer aan het evenement te kunnen participeren.

340 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page